hidden hit counter Gako Oblouk Skip to main content

Gako Oblouk

Potřebujete služby zeměměřiče pro stavební úřad či katastr nemovitostí. Oslovte geodety Ostrava - GAKO Petr Oblouk nabízíme vytyčení hranic pro katastr zaměření stavby a geometrické plány.


Pin On Reino Del Caos

GAKO-OBLOUK sro Hasičská 55152Ostrava70030 Ostrava 30.

Gako oblouk. 2021 z datové služby justicecz dle IČO 26813637. Geodeti ze společnosti GAKO-Oblouk sro. Hledáte geodeta který působí ve městě Ostrava Karviná Opava Frýdek-Místek nebo kdekoli v Moravskoslezském kraji.

Května 237Frýdek-Místek73801 Frýdek-Místek 1. Geodeti Ostrava - GAKO Oblouk sro. - Petra Oblouka byla založena v roce 1993 a po celou dobu působí na trhu se stejným zaměřením na.

Zhotovujeme geometrické plány dokumentaci staveb a vytyčení hranic. ADAMUS ZDENĚK 2. Potřebujete odborníky na inženýrskou geodézii a mapování.

Kliknutím na hvězdičku souhlasíte s podmínkami a pravidly. Geodetická kancelář GAKO-Oblouk sro. Specializujeme se na provádění komplexních geodetických služeb jako vytyčení a zaměření polohopisu a výškopisů pozemků objektů liniových staveb komunikací či inženýrských sítí před výstavbou a.

Zaměříme inženýrské sítě mapové podklady skutečný stav budov pro rekonstrukci nabízíme činnost OG. - Petra Oblouka byla založena v roce 1993 a po celou dobu působí na trhu se stejným zaměřením na zeměměřickou činnost. Zajistíme také vyhotovení smlouvy pro převod nemovitosi odhad nemovitosti smlouvy pro zřízení věcného břemene.

Popis zakázkyBylo řešeno odvodnění pozemku kolem bazénu navýšení nové terasy oproti stávající terase která již byla na místě rozdíl byl do 5 cm elektřina přístup k čerpadlu včetně elektřiny k osvětlení bazénu a rozvodů vody pro ostřikovače alias sprinklery a také. Váš požadavek bude vyřízen nejpozději do třech pracovních dnů. Provádíme veškeré geodetické práce.

Provádíme vytyčování a zaměřování hranic pozemků vyhotovení geometrických plánů budování bodových polí vytyčení objektů a liniových staveb před výstavbou zaměření. Kontakty firmy Petr Oblouk Gako Ostrava Hrabůvka Geodetické práce Sídlo firmy Klečkova 99929 Ostrava Stará Bělá - Evropská databanka. Společnost zajistí kompletní geodetické práce pro převod nemovitosti od vyhotovení geometrického plánu přes souhlas s dělením pozemku na místně příslušném.

Obraťte se na geodety Ostrava GAKO - Petr Oblouk. Potřebujete služby zeměměřiče pro stavební úřad či katastr nemovitostí. Geodeti Ostrava - GAKO Oblouk sro.

Oslovte geodety Ostrava - GAKO Petr Oblouk nabízíme vytyčení hranic pro katastr zaměření stavby a geometrické plány. Geodetická kancelář GAKO-Oblouk sro. Tento výpis z obchodního rejstříku obsahuje údaje o společnosti GAKO-Oblouk sro.

Podělte se s ostatními o své zkušenosti. Map Hasičská 55152 Address detailed map of the area basic tourist satellite panorama etc route planning GPS and much more on Mapycz. Elišky Krásnohorské 130416Havířov73601 Havířov 1.

Tuto činnost pro Vás vykoná naše geodetická kancelář GAKO-Oblouk sro která sídlí v Ostravě - Hrabůvce. GEOSTA OSTRAVA sro 28. října 1142168Ostrava70900 Ostrava 9.

Zajistíme kompletní geodetické práce pro převod nemovitosti od vyhotovení geometrického plánu přes souhlas s dělením pozemku na místně příslušném stavebním úřadě sepsání smlouvy vyhotovení odhadu nemovitosti až po zápis do katastru nemovitostí. Hasičská 55152 70030 Ostrava - Hrabůvka Česko. Data jsou zpracována podle vnitřních pravidel provozovatele portálu.

Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. 26813637 - Obchodní rejstřík. Obraťte se na geodety Ostrava GAKO - Petr Oblouk.

Obraťte se na geodetickou kancelář GAKO - Petr Oblouk. Sháníte specialisty na inženýrskou geodézii a mapování. Martínka 116363Ostrava70030 Ostrava 30.

Geodeti Ostrava - GAKO Oblouk sro. September 3 2013 Zajistíme také vyhotovení smlouvy pro převod nemovitosi odhad nemovitosti smlouvy pro. 420 603 412 398.

Poskytují svým klientům komplexní kvalitní a rychlé služby v oblasti geodézie. Údaje byly staženy 19. Obraťte se na geodetickou kancelář GAKO - Petr Oblouk.


Pin On Arcos

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar